Veel gestelde vragen

Hoe kan ik inloggen?

Harderij.nl is een dienst die alleen voor klanten van Pontus wordt aangeboden. Indien je klant bent bij Pontus kun je een wachtwoord aanvragen. Je hebt hiervoor je debiteurnummer nodig. Met je e-mail adres en een wachtwoord kun je vervolgens inloggen op harderij.nl

Welke behandelingen kan ik kiezen?

Voorlopig is harderij.nl beperkt tot het verwerken van “harden en ontlaten”-orders. Deze orders zijn bij ons bekend als blauwe orders. In veel andere gevallen kunnen we je toch helpen. We verzoeken je dan ook om contact met ons op te nemen.

Waarom kan ik mijn materiaal niet vinden?

We hebben er voor gekozen om de materialen zoveel mogelijk volgens de DIN-notatie vast te leggen. Het kan dus zijn dat je materiaal onder een andere “naam” is opgeslagen.

Staat je materiaal niet in de lijst dan bieden we nog niet de mogelijkheid om de behandeling in te plannen via harderij.nl. In veel gevallen kunnen we je toch helpen. We verzoeken je dan ook om contact met ons op te nemen.

Hoe is de betaling geregeld?

Voor onze bestaande klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om via iDeal te betalen. In het laatste geval is dat ook nog eens voordeliger voor je bestellingen via harderij.nl

Kan ik aanvullende wensen toevoegen?

Aanvullende wensen kun je toevoegen door ze als optie te kiezen. Staat de gewenste optie er niet bij, dan kun je altijd de opmerking gebruiken. We wijzen er wel op dat extra opties in sommige gevallen de levertijd of prijs kan beïnvloeden.

Ik wil het afleveradres van mijn order wijzigen

Momenteel is het niet mogelijk om via harderij.nl het afleveradres van je order te wijzigen. Mocht je het afleveradres willen wijzigen, dan kun je dit als opmerking aan de order toevoegen of ons even bellen.

Waarom wordt er geen mogelijke leverdatum aangegeven?

De order die je ingevoerd hebt, wordt door harderij.nl niet als standaard herkend. We zullen hier samen over moeten nadenken. De gegevens zijn opgeslagen in ons systeem. Neem even contact met ons op over de mogelijkheden.

Hoe ziet jullie privacy statement eruit?

Je kunt onze privacy statement lezen op deze pagina of de tekst https://www.harderij.nl/privacy kopiëren in je browser